info@lexlegal.com +44 7444 184245 +44 20 3621 4110

Yunanistan

Yunanistan Oturum İzni

250.000 dolar ticari bir yatırım yapılması veya gayrimenkul alınması sonucu Yunanistan AB pasaportuna sahip olabilirsiniz. Yatırım yoluyla Yunanistan vizesi programına dahil olup süresiz oturum aldığınızda, bu hakkı 3 kuşak sonraki aile bireylerine aktarabilirsiniz.

Yunanistan fotoğraf karesini andıran güzellikteki adalarının ve beyaz kumdan plajlarının ve mükemmel Akdeniz havasının yanırışa misafirpefer insanları, tarihi zenginliği ve kültürüyle de birçok insan için tercih sebebidir. Yunanistan oturum izni içn gerekli olan tüm bilgiye uzman ekibimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Yunanistan yatırım yoluyla oturum izni programları içerisinde en düşük maliyetli olanıdır. Avrupa nın diğer ülkelerine oranla daha düşük yatırım tutarı şartı bulunur ve Avrupa Birliği’nin tüm haklarına sahip olmanızı sağlar.

250.000 dolar ticari bir yatırım yapılması veya gayrimenkul alınması sonucu programa başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz bu tutara ulaşmak şartıyla bir değil birkaç konut için yatırım yapabilirsiniz.

Yunanistan daimi oturum izni hakkı, başvuru sahibinin eşi ve 18 yasin altındaki çocukları da(bağımlılarını) kapsamaktadır. Süresiz oturum için birçok ülkede geçerli olan asgari oturum şartı Yunanistan için bulunmamaktadır.

Yunanistan, her biri 250, 000 euro lük olması karşılığında üç farklı yatırım seçeneği sunuyor;

  • Yunan gayrimülkünün satın alınması
  • On yıl süreyle 250, 000 Euro tutarındaki bir Devremülk
  • inşaat şirketi anlaşması ile 250, 000 Euro değerinde bir arazi alımı.

Yunanistan Daimi Oturum Programının Faydaları

  • Avrupa ve Schengen Bölgesi’nde serbestçe seyahat
  • AB ülkelerinde düşük öğrenim maliyetleri (21 yasin altındaki eşlere ve bağımlılara uygulanır.)
  • Mükemmel sağlık tesisleri ve yüksek kalitede eğitim
  • Düşük yaşam maliyeti
  • Eşsiz güzellikteki adalarda yaşama fırsatı
  • 000 km sahil şeridi ve 428 sahil
  • Mimarı güzelliği ile Peyzaj çeşitliliği
  • Herhangi bir AB Ülkesinde yaşama hakkı
  • Yedi yıldan sonra vatandaşlık başvurusu
  • AB’nin en düşük maliyetli yatırım programlarından biri olması

Yunanistan Oturum İzni sahipleri ülkede yeni bir iş kurabilir veya mevcut işini genişletebilir fakat maaşlı olarak bir işyerinde çalışamaz. Diğer birçok ülkede 5 yıl olan ikamet şartı Yunanistan için 7 yıldır. Bu nedenle diğer ülkelere oranla daha uzun süre ülkede yaşamayı gerektirir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Geri Arama İste